tiistai 24. tammikuuta 2012

Talvimorsian

Viime viikolla oli erinäisiä aktiviteettejä, kuten koulutustakin.

Informaation tankkausta lumisten kattojen päällä...


Kello 7:00 lauantaiaamuna ajelin elämäni hurjimmassa kelissä. Näkyvyys oli olematon, kun lunta tuiskutti vaakatasossa ja länsiväylä oli kaistaton. Paksu lumikerros peitti kaistat näkyvistä ja pimeys, jonka keskeltä sinkoili tuulilasiin valkoisia valtavia lumihiutaleita ei auttanut asiaa yhtään.

Pääsin perille Espooseen ilman ongelmia kuin ihmeen kaupalla ja klo 8:00 aloitimme Salon Simonetan Marin kanssa morsisutyttöjen meikkauksen ja kampaukset.





Mari laittaa hiuksia morsiustytölle.

Ovella meitä tervehti myös yksinäinen hääpuku, jonka omistaja oli jo aamusta mennyt perheen tutun kampaajan luo hääkampaukseen.
Myös hääkukat olivat saapuneet ja ihastellessamme hiuskukkien kauneutta, huomasimme kukkakaupan unohtaneen kaikista morsiamen isän viehettä lukuunottamatta kosteutuksen. Näin ollen aavistuksemme kävivät toteen ja kukkien käyttö kampauksissa oli mahdotonta. Tähän ilmiöön törmää surullisen usein. Onneksi ihmisten positiivinen asenne sai kukat unohtumaan ja juhlatunnelma vain jatkoi kasvuaan!

No hääpäivänä voi sattua kaikenlaista ja sehän kuuluu asiaan. Kaikki on suunniteltu niin hyvin kuin mahdollista vaikka muut muuttuvat tekijät voivat olla arvaamattomia. Ja sehän tekee päivään oman mausteen. Siinä hetkessä asia tosin ei naurata.

Kuten eräissä häissä, joissa kukkakauppa toimitti saarelle täysin väärät kukat. Toinen hääpari jossain muualla sai luonnollisesti myös väärät kukat vaihdossa. Silloinkin tosin juhlat jatkuivat hääparin rauhallisen suhtautumisen ansiosta hyvin eikä kukaan edes tiennyt kukkien olevan väärät, lukuunottamatta niitä, jotka olivat kukat tilanneet.

Tai silloin kun pitopalvelun ruokatarjoilu riitti vain 40 ensimmäiselle ja yli puolet vieraista kyselivät ruokaa. Soitto lähipitseriaan pelasti illan ja pitsamies ajoi hiki hatussa edestakaisin juhlapaikan ja liikkeen väliä sitä mukaa kun pitsat valmistuivat. :) Tilanne olisi voinut muuttua väkivaltaiseksi siinä vaiheessa kun pitopalvelu toimitti paikalle vielä jälkiruuaksi 4 viennetta-jäätelökakkua, mutta sulhanen ja bestman hallitsivat hermonsa.

Näitähän sattuu ja sille ei voi mitään jos sattuu omalle kohdalle. Tärkeintä on kuitenkin nauttia päivästä ja sen joka hetkestä täysillä!

 Pikkusiskot toimivat morsiusneitoina ja auttoivat isosiskoa pukeutumaan hääpukuun.


Morsiamen äiti oli tyytyväinen meikkiin ja kampaukseen.

Morsiamen isä, bestman ja sulhanen olivat myös puuteroitavina ennen hääkuvaukseen lähtöä.

Kun morsian saapui hääkampauksesta, päästiin varsinaiseen häämeikkiin. Se meni samalla kaavalla, jonka olimme läpikäyneet jo parisen viikkoa sitten koemeikkauksessa. Morsian oli rauhallinen ja kaunis!


Ilma oli muuttunut talvisen kauniiksi ja isot lumihiutaleet putoilivat rauhassa taivaalta.
Pakkasta noin -3 `c ja aurinko alkoi pilkahdella.
Täydellinen päivä mennä naimisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aika vierii...

 Näin se aika vierii eteenpäin... Edellinen postaus täällä vuodelta 2021! Kuitenkin olen täällä. GMC-Studio on täällä ja Kosmetiikkaviidakko...

Blogiarkisto