sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Hääpaketti Espoossa

Aurinkoinen aamu, lämpötila klo 8.00,  18 astetta. 
Täydellistä,  eikö totta!

Tosin, tässä tapauksessa lähes ainoa hääparin ennakkotoiveita mukaillut asia olikin sää...

Hääpari oli joutunut vaihtamaan kakkunsa, (jonka tilaushinta nousi yhdessä yössä noin 300,00) toisen toimittajan kakkuun. Kakkugalleriasta hääpari sai vihdoin toiveidensa mukaisen ja asiallisen hintaisen kakun. Etsimään kaksi kertaa uuden hääbändin, joka lopulta sekin jätti tulematta ja luopumaan suunnitellusta tulishowsta metsäpalovaaran takia.

Hääamuna morsian kertoi minulle myös edellisen päivän kolaristaan, joka tapahtui Akselin ja Elinan häävalssin CD-levy-version epätoivoisesta metsästyksestä (löytyy Espoon Lippulaivasta, muuten..)ja jonka seurauksena takapaneeli menee autossa uusiksi sekä unestaan, jossa lopulta myös hääauto jäisi tien poskeen.

Ihailin hänen huumoriaan asiassa ja tyyneyttään näiden kommelluksien keskellä, kun puhelin soi ja soittaja kertoi hääautona toimineen vuoden -61 Cadillacin jääneen jonnekin keskisuomen ja pääkaupuniseudun  välimaastoon tien varteen kyydissään kaksi häävierasta (jotka epäilivät mahdollisuuttaan ehtiä ajoissa hääseremoniaan millään muullakaan kulkuneuvolla).

Päätimme aloittaa aamun näitä seikkoja huomioimatta ja iloisin mielin.


Valitsin tukikohdaksi keittiön, jonne yleensäkin on helppoa ladata tarvikkeet ja valo on suotuisa suurien ikkunoiden ansiosta.




 Aloitimme aamun morsiamen meikkauksella, jonka olimme jo testanneet koemeikissä valmiiksi ripsiä myöden. Pikkuhiljaa myös kaasot alkoivat ilmaantua paikalle. 



Keittiön valinta toimintaympäristöksi osoittautui myöhemmin muutenkin suotuisaksi, sillä myös meikkaajaa ja kampaajaa oli muistettu aamiaisen muodosssa mistä olimme tietenkin yllättyneitä ja oikein iloisia!


Morsiamen meikin tultua valmiiksi siirryin kaasojen meikkeihin, joita oli kolme. Tämän lisäksi myös morsiamen äiti oli saatava hyvissä ajoin juhlakuntoon kirkkoa varten.



Tällä välin Mari Salon Simonetasta ahersi hiusten parissa...


Morsiamen erikoisen pitkä tukka antoi materiaalia kampaukseen!


Ja samaan aikaan keittiössä..






Kampaus alkoi muokkautua muotoonsa...

Ja upeahan siitä tuli!




Tässä kuvassa näkyy kampauksen painotus ja meikki hyvin.

Koska morsian oli jo hyvissä ajoin valmiina, oli hänellä aikaa ottaa myös aamupalaa ja muita virvokkeita sekä rauhoitella hermojaan, joiden kestoa edelleen ihailin!





Morsiamen äidin kampaus oli vuorossa toiseksi viimeisenä. 


Sillä aikaa morsiamella oli aikaa nauttia kauniista kesäsäästä.

Autoja tulee ja menee, hääpäivä on vain kerran!







Aikuisen naisen heleä meikki

Tämä viikko on nautittu niin ihanista ilmoista, että aamulla keikalle lähtiessäni tein reippaita päätöksiä, jotka osoittautuivat pahoiksi virheiksi...

Ensimmäinen oli ottaa avuksi julkiset kulkuneuvot ja jättää auto parkkipaikalle. Seuraava entistä pahempi oli jättää sateenvarjo takapenkille.

Kaunis aamu muuttui Helsinkiin päästyäni karmeaksi rankkasateeksi. Suunnatessani läpimärkänä kohti metroa, päätin lohduttaa itseäni myöhästyneellä aamiaisella Robert`sin croissantin ja tuoremehun parissa. Mukaan tietysti sinkkulatte.

Salon Simonetassa Kalliossa, minua odotti morsian, jolla tavallisesta poiketen oli suunnuntain hääjuhla ja haastava juhlailma... Se ei  tunnelmaa latistanut sillä tiedossa oli sisäjuhla.

Tein  kevyen ja heleän meikin asiakkaan toivomuksesta ja Mari toteutti kauniin kampauksen.




Harvoin olenkaan laittanut esille kuvia lyhyiden hiusten kampauksista..


Mari löysi sateenvarjon, jolla suojasi morsiamen kulun autolle.

Vaihdettuamme kuulumiset hän tarjosi sitä myös minulle, mutta Porthaninkatua alas kulkiessani pisaroita tuli enään muutama ja oikeastaan: mitäs muutamasta pisarasta!

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Tatuointi/Christos GMC-Studio Ay

Koska meikkiasiakkaani ovat usein hyvinkin yllättyneitä kuullessaan, että yrityksemme tarjoaa myös tatuointipalveluita teenkin tänne postauksen myös tuosta aiheesta...

Tuttavani valokuvaaja/toimittaja Susanna Alatalo otti aiheesta pienen kuvakollaasin, joka selventää tapahtumaa.



Lähtökohtana oli asiakkaalla jo oleva orkidea tatuointi olkavarressa, jonka on myös tehnyt ja suunnitellut Christos/GMC-Studio Ay.

Tästä kuvasta asiakas toivoi jatkuvaa kokonaisuutta selkään.



Ja näin se tehtiin...


Christos lähti hahmottelemaan kuviota lapaluun yli kohti selkää. Aluksi tehtiin suuremmat yksittäiset kukat. Ja myöhemmin ne yhdistettiin köynnöksellä yhteneväiseksi kuvioksi.



Köynnös kuvio piirretään ensin kynällä iholle, jotta nähdään kokonaisus ja sijoittelu.


Tämän jälkeen vasta tehdään varsinainen tatuointi köynnökselle.



Kun ääriviivat ovat valmiit, päästään varsinaiseen väritykseen. Tässä tatuoinnissa kukkien väreinä, pinkki, valkoinen ja keltainen.


Terälehdissä on pieniä yksityiskohtia paljon.


Tältä näyttää valmis kuva.


Ja tältä näyttää tyytyväinen asiakas.


Christos tekee paljon tatuointeja myös ihmisten omista kuvista, suunnittelee kuvia toivotuista aiheista ja tekee  myös vihkisormus ja huomenlahjatatuointeja, jotka ovat vielä vähemmän käytettyjä Suomessa. 

Jokainen kuva on yksilöllinen.

Kesä on juhlien aikaa!


Taas on keikkailtu siellä sun täällä. Kesä on juhlien aikaa! On valmistujaisia, häitä, polttareita ja muita juhlia.

Minulle se tietää usein aikaisia aamuherätyksiä ja ajeluita tyhjillä teillä aamuvarhaisella kaverina kahvitermari ja radio Nova.
Mutta herätyksen arvoista on kaikki ne iloiset ja onnelliset asiakkaat, joita tapaan tämän työn puitteissa! Kun vielä olisin vähän ahkerampi tuon kuvaamisen suhteen niin voisin jakaa useampia juttuja myös teidän lukijoiden kanssa.

Hämeenkylän kartanossa käväisin myös hiljattain. Paikka oli idyllinen ja kaunis. Satuin huomaamaan ruokasalin vieressä myös valmiiksi katetun juhlasalin reilulle sadalle hengelle ja se oli tosi upea! Puutarhuri kyseli häiden aloitusajankohtaa, jotta kerkeäisi leikkaamaan ruohon hyvissä ajoin.. Aika hyvää palvelua, sanoisin! Ulkona oli myös katettu terassitila, kesäjuhlien viettoon ulkona. Sijaintikin on näppärä, kehä 3 varrella. Ympärillä puutarhaa ja peltomaisemaa silmänkantamattomiin.


Myös morsiamen äidille oli tilattu lahjaksi sekä kampaus että meikki, joka oli kiva idea ja hyvä äitienpäivälahja! Usein vanhemmat ihmiset eivät ole tottuneet ottamaan avukseen meikkaajaa tai kampaajaa juhlapäivisin. Ja ehkä tuntuu hiukan oudolta ajatuskin tilata sellaista itselle. Mutta ilo on suuri, kun palvelu on tilattu lahjaksi etukäteen. 

Kämp-hotellissa hääpari oli yöpynyt jo häitä edeltäneen yön yhdessä ja valmistautui aamulla kaikessa rauhassa hääjuhlaan syöden aamiaisen huoneessa ja morsiamelle oli tilattu tietenkin meikkaus ja hiusten muotoilu huoneeseen. Mikä voisi olla rentouttavampi tapa valmistautua hääpäivään! Ei kiirettä, hermostuneita sukulaisia ja ystäviä ja mikä parasta, ei tarvetta lähteä minnekään ennen juhlaa!

Kämp-hotelli on maineensa veroinen!

alkuperäinen kuva





Kaikki vapaa-aika tällä hetkellä meneekin sitten toisenlaisten pintojen paklailussa ja sitä hommaa todella riittää..!


Olen tullut vakaasti siihen tulokseen, että kasvojen tasoitus on paljon helpompaa hommaa kuin yhdenkään kipsilevyn! Satoja ruuvinreikiä, saumoja, naarmuja ja kolhuja, nurkista puhumattakaan! Taas tulee todistetuksi siis se, että meikkaaminen on helppoa!
Remonttihommat jättäisi mieluiten ammattimiesten hoitoon...

Tosin jo joulusta alkaen tätä vapaa-ajan sivuhommaa tehneenä ja taisteltuani kittien, saumanauhojen, naulojen, akryyli-ja polyuretaanimassojen, ruuvien, maalien ja hiekkapaperien ja ties minkä  kanssa alan vihdoin nähdä tasaisiä seiniä ja kauniita nurkkia ja voi että hivelee silmää!  :)

Ehkä nähdään tänä kesänä, nauttikaa auringosta ja upeasta luonnosta!




Olemme osallistuneet Suomen parhaat verkkosivut 2012-kilpailuun yrityksemme sivuilla www.gmc-studio.com. Käy arvostelemassa ja äänestämässä osoitteessa www.suomenparhaatverkkosivut.com . Löydät meidät sivuilta osiosta ÄÄNESTYS-YRITYKSET-KAUNEUSKESKUKSET JA KAMPAAMOT. Kilpailu jatkuu vuoden 2012 loppuun!

Aika vierii...

 Näin se aika vierii eteenpäin... Edellinen postaus täällä vuodelta 2021! Kuitenkin olen täällä. GMC-Studio on täällä ja Kosmetiikkaviidakko...

Blogiarkisto