keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kuvausmeikkiä Revlon Style Masters-kilpailuun...

Malli: Heini
Kampaukset: HOPE Hair / Noora
Meikkaukset: GMC-Studio / Minna
Valokuvat: PhotoKarim
Meikkituotteet: Estee Lauder & Joe Blasco


Yhteistyökampaajamme Noora Toiviainen Hope Hairista osallistui Revlonin Style Masters-kilpailuun ja tarvitsi apuani kuvausmeikissä.





Kävin tekemässä yhteistyökampaajamme Nooran mallille kampaamo Hope Hairissä, Tilkankadulla muutaman kuvausmeikin. Hän tarvitsi kuvausmeikkejä kilpailukampauksia varten.

HopeHair on viihtyisä ja tilava kampaamo, jossa silloin tällöin vierailenkin meikkausten merkeissä. 



Parturi-kampaaja Noora Toiviainen on alansa helmiä. :) Hänellä on paljon luovuutta ja kokeilunhalua myös. Siksi hän onkin menestynyt myös alansa kilpailuissa hyvin. 


Tässä aloitetaan illan työsarkaa... Illasta tuli kyllä pitkä, mutta sitäkin vaiherikkaampi ja hauskempi. Puhumattakaan ihanista kuvista.


Mallilla oli pohjalla hiukan omaa meikkiä ennen kuin aloin työstämään kuvausmeikkiä.






Meikki näkyy alla jo valmiina ensimmäistä kuvausta varten.








Meikkivoide: Estee Lauder Double Wear Foundation
Varjostukset: Joe Blasco Light Skin Shading
Silmät: Joe Blasco Ultamatte & Armani Eye Shadow




Valoväri: Estee Lauder valokynä 01





Punaiset huulet: Joe Blasco True Red huulipuna & True Red huultenrajaus




 





Viimeiseen kuvaan vaihdoin vielä huulipunan lähes mustaksi dramaattisempaa lookia varten..





Mallina Kaunis Nainen, Heini.




 Kiitos ihanasta illasta teidän kaikkien kanssa!
















tiistai 10. helmikuuta 2015

Kyyhkyt lentoon!

Hieman viiveellä sain nämä ihanat kuvat viime vuoden lopulta yhdestä hääkeikastani. Ilokseni mahtava kuvaaja Samuli Miettinen oli saanut napattua myös minun työskentelystäni muutamia mainioita otoksia. Se on harvinaista herkkua minulle, sillä yleensä kuvailen vain itse pikku kamerallani työn jälkeä ja silloin on luonnollisesti vaikea olla kuvissa mukana. 

Kaikenkaikkiaan nämä hääkuvat olivat aivan upeita. Poimin niistä muutamia tänne blogiin teille nähtäväksi. Kiitos hääparille ja valokuvaajalle, kun annoitte minulle luvan käyttää kuvianne.


Meikkauspaikkana toimi hotelli Kämp Helsingissä.

Kaikki kuvat: Samuli Miettinen
Morsiamen meikkaus: GMC-Studio/Minna 









Tein meikkipohjan häämeikkiin jälleen yhdistämällä Estee Lauderin Perfectionist-meikkivoiteen Kryolanin Make Up Blendiin, jolloin pohja on sekä peittävä että täysin vedenkestävä. Jos muutama kyynel vierähtää tai taivaalta tulee vettä, ei meikkipohjan kestosta tarvitse ainakaan huolehtia. Muita asioita riittää hääpäivänä kuitenkin huolehdittavaksi.



Meikkipohja: Estee Lauder Perfectionist, Kryolan Make Up Blend
Silmämeikki: Joe Blasco-tuotteet
Huulet: Joe Blasco-tuotteet






Kaunis morsian valmiina juhlaan...


Sulhasen puuterointi on hyvä muistaa onnistuneita hääkuvia varten. Kuinka monen monta kertaa sulhaset istuvatkaan meikkituoliin hieman hermostuneina (apua, joudun meikattavaksi...) ja usein ensimmäinen reaktio on: "Ei ikinä, en tarvitse mitään meikkiä!", kun morsian ottaa asian puheeksi kotona ennen häitä. Mutta meikkaukseen (tai oikeammin: Sulhasen puuterointiin) suostuvat sulhaset huomaavatkin sitten ettei miehen "meikki" todellakaan erotu iholta. Iho on vain tasaisempi, ihon sävy myös tasainen ja iho ei kiillä.Myös mahdolliset tummat silmänaluset tai näppylät saadaan peittoon. Tämä auttaa hääkuvien onnistumisessa huomattavasti. Aikaa sulhasen puuterointiin hääpäivänä menee noin 10min.






Upea täyspitkä huntu kruunasi hääpuvun.



Hääpäivää varten on mahdollista vuokrata "kirjekyyhkyjä", jotka vapautetaan hääseremonian päätteeksi ja ne matkaavat taivaalle kaartaen kotia kohti...





Ja joskus päätyvät matkalla vähän halimaankin...




Minun mielestäni kuvaaja on hyödyntänyt hienosti kaikki elementit upeissa kuvissa!




Häämeikki toimii yhtä hienosti sekä mustavalko- että värikuvissa.


Haikon kartanon kaunis juhlasali.







Aika vierii...

 Näin se aika vierii eteenpäin... Edellinen postaus täällä vuodelta 2021! Kuitenkin olen täällä. GMC-Studio on täällä ja Kosmetiikkaviidakko...

Blogiarkisto